Nyerjen fejlesztési támogatást lakóközösségének az idei évben 10 éves jubileumát ünneplő OTP Business Társasházi Pályázattal!

OTP Business Társasházi Pályázat

A 2018. ÉVI PÁLYÁZATI IDŐSZAK
LEZÁRULT

Nyertes pályázatok

Az OTP Business jubileumi 10. alkalommal megrendezett társasházi pályázata sikeresen lezárult. A szakmai zsűri számára komoly kihívást jelentett az ezernél is több beérkezett pályázatból a 20 nyertes kiválasztása, akik vissza nem térítendő támogatást nyertek kitűzött céljaik megvalósítására. Köszönjük a részvételt és gratulálunk a díjazottaknak!winners

Nyertes pályázatok

Az OTP Business jubileumi 10. alkalommal megrendezett társasházi pályázata sikeresen lezárult. A szakmai zsűri számára komoly kihívást jelentett az ezernél is több beérkezett pályázatból a 20 nyertes kiválasztása, akik vissza nem térítendő támogatást nyertek kitűzött céljaik megvalósítására. Köszönjük a részvételt és gratulálunk a díjazottaknak!Díjak és vissza nem térítendő támogatások
A pályázat a meghirdetett kategóriák mindegyikében külön első, második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettet hirdet.
1. helyezettek
1 800 000 FT
1. helyezettek
1 800 000 FT
2. helyezettek
1 400 000 FT
2. helyezettek
1 400 000 FT
3. helyezettek
1 000 000 FT
3. helyezettek
1 000 000 FT
4. helyezettek
500 000 FT
4. helyezettek
500 000 FT
5. helyezettek
300 000 FT
5. helyezettek
300 000 FT

Miről és kinek szól a pályázat?

A pályázat célja

A társasházak/lakásszövetkezetek szűkebb környezetének minőségi korszerűsítése, szépítése, rendezettebbé tétele, a közösségi élet kialakításának, fenntartásának támogatása, a lakóépületek és a lakók biztonságát szolgáló fejlesztések támogatása és ezeken keresztül a közösségi kezdeményezések ösztönzése.

A pályázat ütemezése

2018. február 12.
Pályázati időszak kezdete
2018. június 17.
Pályázat beküldési határideje
2018. július 20.
Kiértékelés határideje
2018. augusztus 9-17.
Nyertesek értesítése
2018. augusztus 28.
Ünnepélyes díjátadó

Az idei év kategóriái

I. kategória
EZERMESTER
energetikai és strukturális fejlesztés, zöld beruházás, üzemeltetési fejlesztés, hulladékgazdálkodás stb.
I. kategória
EZERMESTER
II. kategória
BIZTONSÁG
védelem és biztonság, akadálymentesítés, tűz és vagyonvédelem, stb.
II. kategória
BIZTONSÁG
III. kategória
KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS
közösségi terek, játszótér, kertrendezés, kerékpártároló, stb.
III. kategória
KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS
Jubileumi
KÜLÖNDÍJ
kötetlen témájú, a lakók mindennapjait megkönnyítő megoldások
Jubileumi
KÜLÖNDÍJ

Pályázat benyújtása

A pályázatot a megadott határidőig, és kizárólag online úton – az alábbi gombra kattintva megjelenő űrlapon keresztül lehet benyújtani. A kitöltés végeztével az egyedi azonosítóval ellátott pályázati adatlap letölthető az oldalról.
A pályázatok beküldési határideje: 2018. június 17. (23:59).
A késve vagy hiányosan leadott, valamint a nem a pályázati célnak megfelelő pályázat érvénytelen.
A 2018. ÉVI PÁLYÁZATI IDŐSZAK LEZÁRULT
A beérkezett pályázatok kiértékelését követően a nyerteseket értesítjük, illetve a vissza nem térítendő támogatást nyert pályázók listáját közzétesszük az oldalon.

Csatolandó dokumentumok

Az érvényes pályázatnak kötelezően tartalmaznia kell a társasház/lakószövetkezet adatait, a képviseletét ellátó magánszemély/cég adatait, a pályázati kategóriát, a tervezett pályázati költségvetést és ütemtervet, valamint a megvalósítani kívánt munka rövid leírását. Ezen kívül szükséges legalább 3 fotó a jelenlegi állapotról, illetve esetlegesen tervrajzot, vagy látványtervet. (További részletek a fontos tudnivalók alatt érhetőek el.)
A pályázattal kapcsolatos további tartalmi tájékoztatásért keresse társasházi tanácsadóinkat. Amennyiben technikai jellegű kérdése vagy észrevétele merül fel, kérjük jelezze a tarsashazipalyazat@otpbank.hu címen.